måndag 7 juni 2010

lite bilder från helgen..




I fredags åkte vi med Bettan å barnen till Svalnäs på e.m blev där i ett antal timmar då våra barn verkligen älskar att bada.. Där kommer vi vara mycket i sommar. Det är ju så bra för mindre barn eftersom att de är så lång-grunt... Även Anna-Malin var där en sväng oxå innan hon skulle till jobbet..vilka prinsar.. så söta ;)På kvällen åkte vi ut med båten på premiär grilla lite korv och åkte hem igen
De va lite jobbigt kan jag säga att ha med Tim ut.. för han hatar att sitta stilla de ska hända saker hela tiden.. så de va verkligen ett passande på honom..



Och i söndags åkte vi På Landet Festivalen i Axvalla.. de va himla mysigt och kul.. spelade lite på travet oxå men kom inte hem rikare för de utan snarare fattigare.. :) men kul och spännande va de iaf...
De faan massa saker att göra där kolla på olika maskiner en massa djur mini tivoli med en stor hopp-borg. Tea och Elicia gick på skattjakt med pirater och skulle gräva fram mynt.. mycket spännande knappt dom kolla vart dom grävde för att hålla koll på den stora piraten... :)

sedan fick vi ju inte missa MOJJE som va där och sjung en massa goa låtar.. jag undrar om de var mer dom vuxna än barnen som uppskattade dom "halv snuskiga" låtarna... Bettan tyckte iaf att mojje va bra.. ;)

Tea är på väg fram för att "hänga" på staketet...

kramkram
sandra

2 kommentarer:

  1. åhhh jag måste få det kortet på Tim o Affe.... så himlka bra!!! jävla skit att min kamera va dö........ kraaaam

    SvaraRadera
  2. Härligt de ser ut med strandbilderna=)
    Hur går de för er & husletandet? Va bostorp något för er? grymt fiint eallafall=) Kraam!!

    SvaraRadera