torsdag 3 juni 2010

3 juni


dagen började med att Tea skulle till dagis men jag och jakob skulle titta på ett hus vid 9 så då ringde vi bettan och kolla om Tea fick åka med henne och de gick ju bra... så idag fick bettan massa pussar och kramar istället... de är viktigt.. :)

vi har ju kollat på ett hus idag som är mkt fint.. får se vart detta bär av.. nu är de upp till oss att fundera,
ska ju kolla på ett till i helgen hoppas vi.. båda husen är utan mäklare och de är ju bra på ett sätt men kanske lite kast på ett annat...
vi får se....

efter de åkte vi till bvcläkar-koll bara för att tim inte går upp som han ska...men vilken känsla han hade gått upp 500g denna månad.. så skönt med tanke på att de inte har hänt ett skit på 2½ månad..
Tim går ju nu oxå.. lr mer springer fram och är väldigt aktiv av sig.. inte många lugna stunder på en dag här inte... ;) men de är väl som de ska.. han fick även sina 1 års sprutor idag 2 veckor tidigare för att han skall kunna få dom andra sprutorna som han behöver innan vi åket till Tunisien så dom får han så om 2 veckor istället... nu är de bara 30 dagar kvar tills vi sitter på flyget.. ska bli skönt men varmt... puuha

något man behöver tänka på när man ska utomlands/flyga med barn?
tips tar vi tacksamt emot
.

när jag hade hämtat Tea åkte vi med bettan hem en sväng kvällen blir så långsam när jakob inte kommer hem från jobbet för än halv elva, nu när han jobbar skift.. men efter en stund åkte vi hem igen.. tim va inte på sitt bästa humör.. trött och grinig som tusan.. antagligen sprutorna.. :/ så hemma i några timar innan sägen kalla på honom kan jag säga att jag höll på att bryta ihop... man orkar inte med hur mkt som helst som mamma speciellt inte när Tea oxå blev grinig över en pinne som hon ville ha med sig hem från elicia men de ville inte hon,
va även hon sur och grinig hela kvällen.. ååååååå

men nu sover dom båda och jag sitter men ett glas vin och njuter av lugnet.. skönt...

imorrn ska vi nog åka med bettan och barnen till svalnäs... tydligen mycket folk där nu men de ska faktiskt bli skönt både elicia och tea älskar att bada.. tim kommer nog vara lite mindre rolig att ha med för han kan inte sitta stilla i en min... alfred gör inte så mycket väsen av sig än.. men snart kommer han nog oxå bli en liten vilding.. han tyckte de va kul idag när Tim gick, då skynda han sig med gå stolen för att köra över tim sen flina han.. :)

ne nu ska jag kolla blocket lite... behöver ha en ny sulky lr något liknade till barnen..
annars får de nog bli en ny... ;)

och nu skriker tim igen...

hej hej

2 kommentarer:

 1. hur gick det med husen ni kika på blir det nått köp?

  SvaraRadera
 2. Hej!!

  Jo, vagnen är köpt på Beginners på Överby, men den finns på babyproffsen här i stan med! På överby kostade den 1298kr, här kostar den 1398.

  Vi har bara använt den lite till och från dagis än, den är mest tänkt till stockholmsresan om en vecka.. Jag ångrar dock lite att jag tog vit, borde jag ju räknat ut att det inte är lätt att hålla rent. Annars verkar den bra :)
  Hoppas ni får kul på semestern!! kram marie

  SvaraRadera