tisdag 1 juni 2010

1 juni och om 14 dagar blir vår prins 1 år...

ojj vad dagarna flyger iväg.. denna helg har gått så fort och nu är redan tisdagen snart slut....

helgen har varit lugn och skön..
Fredagen började med att jag skulle på den sista intervjuen för de nya äldreboendet som öppnar i oktober...

så nu håller jag tummar och tår på att dom ringer mig snart och säger att jag får de.. :) om inte annat så kommer de ju komma en hel del andra jobb inom vården eftersom att 32 st får jobb på de nya boendet och nästan alla som sökte de har en annan tjänst i botten som kommer då att bli ledig så jobb hoppas jag ju på iaf.. ;)

Tea och Tim ska börja hos en dagmamma här ute eller i söne är de.. jag hoppas att de kommer bli kanon, Hon verkade super trevlig de lilla vi pratade, vi ska dit om några veckor och hälsa på...

i Lördags va vi hos bettan&marcus på e.m/kvällen.. där vi åt grillat och barnen fick hamburgare.. de va populärt.. på dagis sjunger dom en ramsa innan dom får äta och de va ju viktigt att dom gjorde innan dom åt på kvällen oxå..

och så här lät de då.....




visst är dom söta..?


jakob och marcus hade gjort en skatt jakt efter godis till tjejerna.. där dom med sina svärd skulle slå ner påsar och se om de fanns godis eller mossa i..
de va mysigt och kul...
fast papporna tyckte nog de va roligast.. hihi

Morsdag... Ja vi gjorde inte så mycket tog de lugnt, jakob hade gjort en jätte stor frukost på sängen till hela familjen och de gilla Tea jätte mycket.. mmm får man äta i sängen...? de va konstig tyckte hon... pappa får ju bara komma med kaffe till mamma när man vaknat sa hon... gullunge..

Sen fick jag en överraskning oxå från barnen och jakob.. de va att åka till motorstadium och köra gokart... ojojoj de va kul och gick jätte fort.. nästan lite läskigt.. men dit kommer vi åka flera gånger..

men då kanske några söta vänner vill hänga på och sen ut och äta något gott efter? vad säger ni? De va iaf sketa sköj.. :)

efter de åkte vi till mamma och fick lite grillat på kvällen.. de va gott.. tacktack

idag har vi varit med Tea på fotbollsskolan... hon tycker de är jätte kul iaf att busa med kompisarna.. nu sover mina troll gott och jag ska snart ta en snabb dusch.. imorrn ska jag och frida (hoppas jag)ta en promenad när vi lämnat barnen på dagis och på e.m kommer malin isak och elise hit.. va över en månad sen vi sågs nu....

Tea´s mage är inte oki än... nu är alla tveksamma om de verkligen är mjölk.. jag tänker på detta hela tiden och så klart inbillar jag mig de värsta.. ont i magen hela tiden... ucch så hemskt när man inte har en aning om va de är för fel på hennes mage..

min lilla sessa jag hoppas verkligen att de inte är farligt iaf..
basse fotar tea..
självklart ska hon göra rock´n roll..


hoppas ni oxå haft en bra helg..

kram och godnatt
sandra

3 kommentarer:

  1. Ha Ha sötnosar....

    Tack för i Lördags...

    (Elicia blev görsur när jag visade henne klippet..... tror hon blev lite generad...:))

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. gott ni har det !

    SvaraRadera
  3. Tack söta du ;)
    Tycker faktiskt om det kortet oxå ;)

    Härlig helg ni har haft, så ska man alltid ha det =)
    Ha det bäst & lycka till med jobbsökandet =)
    Kram

    SvaraRadera