tisdag 9 februari 2010


Jakob´s och Tea`s iglo som dom byggde i helgen

hej hej hej

nu är vi äntligen friska efter att ha haft alla sjukdomar som finns nästan iaf...vi har ju varit sjuka i nästan 3 veckor.. :( de började med hög feber för Tea i nästan en vecka med många sjukhus besök..sen var de förkylning och på de fick Tim krupp igen,vi fick vara friska EN dag för sen kom de värsta MAGSJUKA som hela familjen har haft.. :(
Men nu är vi äntligen fria så imorrn har jag massa av roliga saker som ska göras.. Men först lämna Tea på dagis sen in till stan för att fixa lite saker och shoppa något snyggt till helgen sen vidare hem till Linda och Tor på lite kaffe och även Ida och Wallentin kommer ska bli super kul att träffa dom.. ;) & jag behöver inte hämta Tea heller för de ska hennes mormor göra dom ska in till stan för lite mys.. åå vad Tea längtar :) sen ska jag hem till mamma oxå på e.m för att kanske äta lite middag.. ;) (om du nu ser detta mamma)
kommer bli en Toppen dag.:)

sen har vi fått världens finaste Alla hjärtans dag present av våran älskling..!
Han har nämligen ringt och bokat hotell med upplevelsebad i Örebro i helgen de kommer bli så mysigt och de ska verkligen bli spännande att ha med barnen..! de kommer bli så jävla underbart.. :)

verkligen vad vi behöver efter all sjuka!


han är underbar
imorrn ska Tea till sjukan (igen) för att kolla upp hennes mage som hon ALLTID har ont i nu för tiden hon har även tappat matlusten dom senaste två månaderna.. aja vi får se vad dom säger imorrn efter de ska hon till dagis och vara där mellan 11-16 sen kommer jakob hem vid 18 och då kommer ev, en kompis hit och ska hjälpa honom lite med frisyren.. de kan behövas vill jag lova.. :/ ja just de... får ju inte glömma köpa hårfärg till mig imorrn..behöver nog inte berätta hur stolt jakob är här.. ;)Tea älskar att köra fyrhjulingMin lillebror Seth på hans nya maskinFar&Dotter pratar taktik innan tävlingen :)Självklart åkte min andra bror Basse oxå iväg för att köpa en fyrhjuling så han oxå kunde få vara med och leka lite..=) dom va nog 5 6st fyrhjulingar som körde hemma hos mamma varje helg ett tag men de va kul ju=)Tea med sin fadderpappaMin fin fina sonNu mera är Tim hel vild
han började ju krypa nyss och nu redan ställer han sig upp mot ALLT och även försöker gå längds bord m.m helt galet va tiden går fort... :)HON är så sötmitt hjärtaidag va vi ute i "våran" pulkabacke vi har i närheten av vårt hus i lilla byn..

nu ska jag sova...

God natt alla söta

Puss&kram
sandra
p.s vore kul om du ville lämna en kommentar när du ändå är här inne,Tycker jag är lite kul.. :)

4 kommentarer:

  1. Så härliga bilder Sandra!...Det är skoj att se att ni har haft det bra mellan sjukdommarna som ni har haft oturen att få. Nu hoppas jag att ni ska få hålla er friska ett bra tag.
    Vi ses sen =)! Kram/ Linda

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni är friska! Här har Alfons börjat spy i natt=(.
    Hoppas ni får en toppen helg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. söta dom är=) Hoppas allt är bra me dejj!! kraam

    SvaraRadera
  4. Jätte fina kort,så söta kids!! Hoppas att ni får en toppen helg nu!!

    SvaraRadera