torsdag 19 november 2009

myser med mina barn

idag va jag med Tim BVC han följer sin kurva fin fint..han väger 9700g och är 69 lång.. (ja han är stor) men helt underbar kommer "plana" mera då jag slutar amma honom (ammningspuckel), just nu hel ammar jag och de fungerar bra.. ska sluta när de känns rätt men de är ju så smidigt... =) Tea ammade jag inte mer än 2 månader sen fick hon tillägg och vägde 9720g när hon va 9½ månad. jag tycker man iaf ska göra de som känns rätt för en själv.. och jag trivs med att amma.. men nu i helgen ska vi gå in för att sluta med natt-ammingen iaf.. de behöver han ju inte men han älskar att ha närheten de är de han egentligen vill ha på natten tror jag de verkar så iaf....

men när man inte tar napp och kan "snutta" med vad skulle man då göra utan mammas bröst?Tim 5 månaderMin söta Tea 5 månader som kunde sitta själv..=)

efter vi hade varit på BVC åkte vi hem till maggan och goodingen Alma.. även kusin Mikaela dök upp så mysigt.. satt och prata om allt möjligt... dom är sååå söta och goooa..=)

ne nu ska jag mysa med min goding Tea,Tim ligger och sover en stund.. vänta ju på att våran Älskling ska komma hem så vi kan börja våran helg!! ska göra en massa roliga saker i helgen..=)

ha de GÖTT
Puss&kram
sandra

7 kommentarer:

 1. Tack för idag=) Sambon ligger däck i soffan nu... Han är inte kry! Så de var inte så kul att få hem han tidigare idag...
  Ses snart igen! Kram

  SvaraRadera
 2. Tänk va dom växer våra små.
  Smidigt att det funkar så bra med amningen.
  Saknar det ibland,speciellt när man jagar runt på stan i jakt på en micro för att värma tillägg.

  Trevlig helg!
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej gumman!
  Vi saknar er oxå!! Kom förbi snart :)
  Äntligen funkar internet. har ju varit lite "borta" när man varit nerkopplad... ;)
  Faktiskt så skönt att inte ha det iofs...
  Hur mår ni allihop?

  Kram kram.

  SvaraRadera
 4. Nu får du allt ta en paus från familje livet snart coh släppa loss lite med tjejkompisarna :) Ha de gott kram Frida

  SvaraRadera
 5. hur gick det med huset ni kika på igår

  SvaraRadera
 6. Gud vad lika dom är varandra! Så söta så! :)

  SvaraRadera
 7. underbart att amma så länge man kan. men joline gick det bara en måndad, novalee helammade jag 7. Det är sååå smidigt :)

  SvaraRadera