måndag 23 mars 2009

Måndag

måndagen har varit lugn...

Tea har varit på dagis jag har fixat med lite olika saker va även på MVC allt såg bra ut med bebben
sf:27
blodtryck:120/70
hjärtljud:140
urinprov oki...

nu ska jag dit den 24/4 nästa gång... sen är de inte långt kvar bara 82 dagar..=)

jakob har åkt till falkenberg och kommer hem till helgen och nu somna tea i mitt knä så jag ska nog lägga in henne i våran säng hon brukar juh ligga på jakobs "plats" när han inte är hemma..=) mysigt..

denna helg har vi blivit väldigt fattiga oxå men av roliga anledningar..=)

först har vi köpt en ny båt en Ryds 500dc -95 (M-95) fick ju sålt våran skrutt mer än vad vi hade räknat med ett stort +... då blir man glad..=)

köpt golv till vårat sovrum +teas rum och skjutdörrar till vårat sovrum så vi kan bygga en stor gaderob + golvlister kommer bli kanon.. hann ju inte börja fixa med detta ihelgen eftersom de har varit så skönt väder ihelgen vi har grillat bl.a varit ute och bara myst..

sen va vi ju hos fam Lidqvist oxå hade de super trevligt.. började redan planera midsommar med kanske två bäbisar till.=)dom ska ju ha den 25/6 och vi 13/6.. och de är ju bara 9 dagar mellan tea och isak som hade godis och myskväll i isaks tv-rum så söta..=) blev även bjudna ditt på påskafton med lite andra familjer oxå men tyvärr så jobbar ju jag men jakob och tea ska ditt kommer en massa gammla kompisar till jakob bl.a så de kommer nog bli trevligt.. lite ledsen att jag missar de...men midsommar kommer ju sen..=) så då får de bli att dra ihop lite familjer för midsommar firande...=) så skoj när alla barn kan leka ihop..

MEN: vilket jävla snyggt hus dom byggt sig... vardagsrummet va juh underbart ..!högt till tak och de va byggt ihop med köket så jävla snyggt helt perfekt. alla tapeter stora rum.. dom har verkligen lagt ner all energi och mkt pengar de syntes verkligen jätte fint.=)

Ne nu ska jag ringa jakob och säga god natt dom är på Harry´s I falkenberg skulle nig kolla på hocky oxå inte för att jakob är intresserad av de men kul att göra något iaf..=)

hoppas du haft en lugn och skön måndag..

kram

2 kommentarer:

 1. Hejsan svejsan !!
  Kul att du tror det, tycker det är såå himla skoj att planera och få göra snyggt =)
  Nu börjar det närma sig, går fortare än man tror.
  Snart flyttar vi och sen är det snart dags för er att få en bebbe till ;)
  Skoj med lite nya golv och grejer till huset, och en ny båt !!
  Allt är fint här, hoppas det är det med er alla oxå !!
  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att allt såg fint ut!! Men det är klart. Kommer bli en underbar liten bäbiskille tror jag... för kom väl fram till att det blir en kille?! ;)
  Vad händer hos er idag då? Kramar i massor :)

  SvaraRadera