onsdag 3 juni 2009

tiden springer iväg...ja de gör den verkligen.. kanske till helgen är vi en till i familjen..=) iaf enligt mig.. 5 juni enligt mig och den 13 juni enligt ul så anntingen 2 lr 10 dagar kvar...=) yippi..
längtar tills att få vara själv kunna böja sig, röra sig, sova gott, inte ha ont, kunna leka med tea,! kunna behärska humöret! m.m.m
man är lite trött på att att vara gravid så här i slutet och speciellt när de är andra gången oxå...=) men visst är de helt underbart hela tiden oxå, jaa de är delade känslor.
man tycker juh att de är såå mysigt att känna bäbisen sparka men så här i slutet när den rör sig så gör de för-j*ävla ont..!. men bara att härda ut än så länge har juh inget revben blivit sönder sparkat vilket många kan få... =/ *ajjj*

idag är Tea hemma från dagis igår när hon va på fotbollsskolan blev hon lite snorig och nu när jag inte jobbar längre så kan hon ju lika gärna vara hemma och mysa med mig istället...=) men imorrn ska hon till dagis då ska dom på utflykt till trollskogen... så mysigt dom ska grilla korv till lunch sen fick dom gärna ha med sig lite fika oxå..=) första gången jag ska göra fikabox till tea..=) jag kommer ihåg när jag va liten,hur mysigt de va att gå till skogen och ta med sig lite fika med skolan..!
och jag skall nog åka och träffa Linda en sväng mysa med lille Tor...=) ska nog ta och messa henne idag så vi kan bestämma något... men mitt minne är lika med NOLL... så kanske bäst att jag gör de nu..? fattar inte men jag är typ dement nu när jag är gravid.. inte kul de är skit jobbigt faktiskt. lr va säger du bettan?

ne nu ska jag nog slänga in en maskin tvätt sen ska jag lägga mig i sängen och vila lite...

ha en fin dag!!

pussokram
sandra

2 kommentarer:

 1. Hallå Girlie.
  Spännande spännande, snart så.
  KramKram

  SvaraRadera
 2. Hoppas bebben tittar ut snart så du slipper gå över tiden, det är döden vill jag lova!!
  Lycka till!

  SvaraRadera