torsdag 25 juni 2009

Tea och Tim


japp de blev en liten Tim passar super på honom inte lätt att välja namn men han ser ut som en Tim...=) ojoj va tiden springer iväg hinner knappt gå upp för än man ska lägga sig igen... men man kommer nog in i vardagen snart hoppas jag just nu är de väldigt mkt men de är skoj oxå har ju sån tur att jakob kommer vara hemma nu till 3 augusti först pappa ledig sen semester.. *underbart* han behövs verkligen för Tea tycker nog att de är jobbigt med en bäbis hon frågar "när ska bäbisen åka hem till sin mamma?" åå de är ju inte lätt att förklara för henne men de kommer nog lösa sig med tiden.. i e.m ska vi hem till min mor och hjälpa dom att ta in höet till hästarna och grilla tror jag..

och imorrn kommer bvc hit och ska kolla på Tim han har gått ner lite för mkt så igår fick vi åka in på en extra koll men då hade han gått upp igen bara 60g men de va bra så de ska bli kul och se vad han väger imorrn...=)

själv är jag super glad, och lite rädd har gått ner 12kg på 11dagar.. skönt på ett sätt men lite läskigt för de är alldeles för mkt på kort tid, jag hel ammar ju och de har jag tänkt att göra ett tag så därför är de ju inte bra att kilona rasar så fort men har ju 14 kg kvar tills jag är nere i vad jag vägde innan jag blev gravid med Tea såå vi får se vart detta slutar... jag SKA iaf hel amma ett bra tag till de är ju såå smidigt ..

måste även skriva ner förlossnings berättelsen men de får jag göra en annan dag nu måste vi ut en sväng i solen ska snart hämta tea snart oxå som är sista dagen på dagis sen har hon semester tills 3 augusti me.. dom har de riktigt kul på dagis nu iaf.. fröknarna har fixat en vatten spridare så alla barn springer med trosor och kalsonger och har super kul och de behövs änna i denna värmen och varmare ska de ju bli oxå...=) både bra och dåligt tycker jag räcker med 25 g inte 30g de blir för varmt...Min Underbara älsklingMin älskade dotter
Min älskade son


Ha en underbar dag

pussochkram
en super lycklig 2 barnsmamma och sambo

6 kommentarer:

 1. Vad söt han är!

  SvaraRadera
 2. Nästa vecka kommer vi och myser med er!!

  SvaraRadera
 3. Åh Sandra, vad fin han är! Längtar tills vi får träffa er, och hoppas att ni njuter av sol, och er underbara familj...det verkar så =).
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhh va fina kort=) Va gött att sambon e ledig till augusti.. fuskigt=)hoppas allt e bra.. kraam

  SvaraRadera
 5. Härligt med sådan lycka =)
  Ha det bäst allihopa !!
  Kram Kram

  SvaraRadera
 6. Så söt han är!!!! Tea vänjer sig nog snart, jag ville byta min lillebror mot en gris när jag var i hennes ålder.. För den kunde man ju ha ute...=)) Men sen ångrade jag mig när mamma frågade om vi skulle åka och byta...
  Kram kram

  SvaraRadera