tisdag 26 maj 2009

ett tag sedan... IGEN...! *skäms*

tjohooo.. ingen åska idag lr? Min dag har iaf varit fullspäckad så jag har inte hört något... lite kort från den 21maj tills idag..

21maj: min födelsedag... hade en helt underbar dag blev väckt med sång och frukort på sängen + paket..=) en jätte fin och bra kaffebryggare som maler böner m.m och bäst av allt tajmer är de på den så kaffet är nymalt och färskt på morgonen när man vaknar..=) underbart.. är perfekt när man ska bli tvåbarns mamma och få vakna till de varje morgon.. ellehur?

och den underbara frukosten jag fick

mamma med familj kom på e.m och firade mig lite oxå utav dom fick jag en
jätte fin symaskin... så nu känner jag mig verkligen gammal.. *hihi* kanske äntligen får iordning på mina gardiner... :)22maj va vi på vårmarknaden i lidköping köpte oss ett babyskydd.. åt lunch med jakobs bror och tjej sen åkte vi hem för att fixa lite innan vi skulle iväg på tractorpulling.. härlig dag men en massa attt göra..
tea tyckte de va super kul med alla bullrande motorer men bebben gilla de inte lr så gjorde h*n de för den levde som en galning i magen..=)

23 maj skulle jag till överby med malin men jag va så trött och slö så vi hoppade de.. men jag åkte med jakob och köpte en spjälsäng så nu har vi allt igen.. tydligen finns de nått som heter spara när de är barn nr>:2 man väntar men men.. jag får väl spara sakerna till barn nr<:3 lr hihihi de lär la ta en 10år till iaf...*ler* på e.m åkte vi ut i båten och tog en fika och solade lite.. skönt..
Tea fiska lite oxå...

24maj: gjorde vi inte så mycket tog de lugnt va uppe en sväng hos marie och albin +barnen tog ytterligare en fika sedan gick vi till våran fotbollsplan och spela lite jakob och albin har ju fixat riktiga mål nu... super.. så i sommar kan vi ju ha lite fotbollstunering om de är nån som är sugen..?
sedan på kvällen åkte vi till min mor m.fam för att överaska min s-pappa som fyllde år ..
trevligt..
25maj: malin och iska kom på besök vi satt ute på altan hela dagen fikade och åt lunch ute.. de är sommar .. hade en super trevlig dag..=)
Tea tog även ett bad ute.. *brrr kallt*


och idag den 26maj har jag haft fullt upp..=) varit hos söta emmie och sofia... m.m.m och nu ligger jag i sängen och bloggar och är helt slut skulle lätt kunna somna nu... =/ha en underbar kväll...

God natt/sandra1 kommentar:

  1. Tack för en mysig dag i ditt sällskap!! Ingen åska här inte!! Nu ska vi bege oss till staden och handla lite vi med. Kanske ses?!
    Kram kram
    Ps. http://www.stoffochstil.se/

    SvaraRadera