onsdag 1 april 2009

våran fin fina båt som vi ska tillbringa våran sommar i..
*underbart*

orkade inte gå in i båten och ta kort oxå de kommer senare de är två fåtöljer och en soffa, litet bord och i fram kan man sova i den... den passar oss perfekt och är lagom stor för 4 personer och en bra motor på 65 lr om de va 70h så de går även fint att åka vattenskidor jag älskar att åka de har gjort de sen jag va liten typ... synd bara att man blivit en badkruka..=/

Slänger även in ett nytt kort för idag på magen..
den växer så fort nu de sista=)

igår kväll fick vi åka in med tea hon fick så hög feber att hon va typ helt "veck" men som vanligt när man åker in så är de att äta lite alvedon och avvakta.. faan ta dom om de händer henne något... vet att dom är juh sååå jävla lata... sån ska faan inte jag bli iaf om jag nu antingen läser vidare till sjuksköterska barnmorska lr bara söker in till sjukhuset när jag ska börja jobba igen våren lr hösten 2011..=)
aja med tea ska vi iaf avvakta nu tills imorrn om inte febern släpper ska vi åka in igen.. hennes crp va 54 och de betyder att de kanske håller på att utveckla en bakterie.. men vi får se.. idag slutar jakob jobbet vid 13 för att komma hem och byta av mig som börjar kl 14 och imorrn slutar han 14 och jag börjar jobba 15 och på fredag kanske han är helt ledig han jobba ju hela förra helgen så då ska man få unna sig lite extra sen har vi ju fullt upp igen denna helg med vårat sovrum som vi ska börja med och ska bli klart...=)
*kommer bli kanon snyggt*

ne nu ska jag fixa lite med lunchen potatis-mos och falukorv får de bli idag teas favorit så då kanske hon vill äta lite sen är de juh jobbdax...

ha en skön dag i solen..=)

kraaaam från en liten liten gladare mama


4 kommentarer:

 1. Men fy vad jobbigt med Teas feber. Jag hoppas verkligen att hon blir bättre väldigt snart så ni slipper åka in en gång till.
  Ha en jättebra dag i övrigt!

  SvaraRadera
 2. Läcker båt och en söt mage!!
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Vart har du tagit vägen?? Hoppas allt e bra=) KRAAM

  SvaraRadera