torsdag 5 mars 2009

100 DAGAR...=)

åååå denna dag har jag väntat på länge länge vill ju att pyret snart ska titta ut och just idag är de bara 100 dagar kvar...=) JIppI snart så kommer den lill* börjar nu fatta att de är verkligt tiden bara springer iväg.. så mysigt jag LÄNGTAR... även Tea börjar längta hon ligger på morgonen och sjunger för pyret: -lilla bäbis lilla bäbis lilla söta bäbisen........................... m.m så söt hon är=)

igår kom min kusin andreas förbi för att hjälpa jakob att montera upp spisfläkten vi köpte blev riktigt bra är så nöjd..=) så nu kan man säga att köket är färdigt så nu är de bara att ge sig på nästa projekt de ska bli en altan och bygga in en hall på framsidan med en liten altan oxå kommer bli super snyggt... kommer oxå undertiden att lägga nytt golv i vårat sovrum + att köpa nya garderober och lägga nytt golv i teas rum kommer bli kanon...=) skönt att ha lite att göra hela tiden faktiskt.=) de är roligt när de är färdigt iaf=)


idag vet jag inte vad vi ska göra än är ledig idag men snart hittar vi nog på något skojjs hoppas jag..=)

Vad ska du göra idag?

ha en underbar dag...

KrAm

4 kommentarer:

 1. Hej där!
  Vad bra att det blev bra!! :)
  Här är vi fortfarande inte bra... uch vad det är tråkigt!!! Jag vill ut och hitta på massa saker ju... igår var vi iväg lite och det var sköjj! Men varken Emmie eller jag helt krya så det är la bara att vara hemma ett tag till. Annars hade vi kommit och umgåtts direkt!! ;)
  Hoppas ni får en bra dag!!
  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Oj jösses vad tiden går fort...!!! :))
  Nu är den lill* snart ute ju.. Vad tror du det blir för nåt??
  Ta hand om dig..!!

  SvaraRadera
 3. Tiden går fort!!! Härligt jue=)

  SvaraRadera