lördag 28 februari 2009

Godis är Gott


Godis massa Godis

Idag har jag och Tea haft en helt underbar dag ihop varit inne i stan hela dagen shoppat en hel del alldeles för mycket men va gör de egentligen.. kul hade vi juh... =)

Mötte även marie så Tea fick sin super snygga mössa och halsduk de gilla hon verkliegn vill knappt ta av sig mössan va ju så att jag visa Tea vilka tyger som fans så hon valde detta själv kan då tänka mig att de betyder mycket för henne jag är oxå super nöjd..=)

Tack så jätte mycket marie för den fina mössa och halsduk.!

sen efter att vi var färdiga på stan åkte vi till hjärtberg där vi handla mat och även åt lunch fläskfilè potatisklyftor och beanässås(stavas?skit samma) gott va de iaf sen åkte vi till badhuset super mysigt hade vi... dock inte så mycket folk för att vara helg..


skulle egentligen åkt till sötaste sofia idag men kunde inte ragga någon barnvakt så tyvärr fick jag hoppa detta hade ju varit så trevligt att bara sitta med en massa tjejer och bara tjötat skit och haft jätte kul jag *hoppas hoppas* att de blir flera gånger =)

och nu sitter vi och myser i sofan till bompa senare blir de väl melodifestivalen kan jag tänka mig.. är faktist ganska trött längtar så tills imorrn kl:11:00 då kommer min älskling hem denna vecka gick fortare än va jag trodde den skulle göra så skönt..

ne nu ska jag mysa
ha en trevlig kväll ...!


KRAM

4 kommentarer:

 1. Vad skönt det låter att det kan gå snabbt, hoppas på det ;)
  Mysig dag ni har haft med shopping, bad och mys !!
  Kram & god natt

  SvaraRadera
 2. Söta du=) Nu kan ja skriva till dig!! Tackar=) Göör kul att shoppa bebiskläder. Har inte köpt nåra saker ännu, bara kläder. Känns som man börjar för tidigt, men kunde inte hålla mig. Halva tiden har ju gått. Man borde väl börja kunna handla sig nu?? Haha=) Klart ni vågar, tycker ja absolut att du ska göra. Eller varför vågar du inte?? Ja måste beställa min barnvagn i April senast, sa dem på babyproffsen eftersom ja får i sommar. Lång leverans & sen sommar också. Jag tror faktiskt att vi hoppar över att ta reda på könet, känns lite spännande att inte veta. Känns helt ok faktiskt=) Men ja kanske får nått ryck o vill veta!!! Men hoppas inte.. Haha.. Ja skulle vilja ha en tjejjig elle killig barnvagn e ju de & de e ju inte vidare lätt när man inte vet könet.. O barnvagn kan man ju inte beställa efter att barnet har föds. Min barnvagn som ja tror ja ska ha e lätt att byta ut i färg. O de va inte alls dyrt heller=) Nu de sista har den växt jätte mycke... Din?? Vet inte alls hur mycke ja har gått upp. Gick ju ner en del i vikt i början. Så tror inte ja lagt på mig alls mycke. Har ingen våg hemma=/ Men e bra sugen på att väga mig o se hur mycke ja väger. Man går väl ner ganska så lätt efter? Brorsans tjej har i princip gått ner allt, som de ser ut eallafall. Hon fick ju för en månad sen. Hoppas allt e bra=) KRAAM

  SvaraRadera
 3. Va söta bilder på Tea, så söt så=)

  SvaraRadera
 4. vad kul att mössan va godkänd :)
  mvh marie

  SvaraRadera